PROGRAM 3 AUGUSTI 2019

13:30
Frankenhooker

År: 1990
Land: USA
Regi: Frank Henenlotter
Medverkande: James Lorinz, Joanne Ritchie, Patty Mullen mfl.

En man förlorar sin flickvän i en olycka och bestämmer sig för att försöka lappa ihop henne igen. Tyvärr har han bara kvar hennes huvud så han behöver samla ihop kroppsdelar från prostituerade.

Länk till trailer!

15:30
Day of the cobra

År: 1980
Land: Italien
Regi: Enzo G. Castellari
Medverkande: Franco Nero, Sybill Danning, Mario Maranzana mfl.

Larry 'The Cobra' Stanziani, blir anlitad för att hitta Kadrinksy, en internationell superskurk. Larry ser en chans att använda detta uppdrag till personlig vendetta. Men snart visar det sig att han står ensam mot en hel organisation, och hans enda chans för överlevnad är att slå tillbaka. Hårt!

Länk till trailer!

18:30
2019:After the fall of New York

År: 1983
Land: Italien
Regi: Sergio Martino
Medverkande: Michael Sopkiw, Valentine Monnier, Anna Kanakis mfl.

Efter ett kärnvapenkrig splittras samhället i två grupper, de onda eurakerna och rebellfederationen. Prisjägaren Parsifal anlitas av Federationen för att infiltrera New York och rädda den sista fertila kvinnan på jorden.

Länk till trailer!

20:30
Lifeforce

År: 1985
Land: UK/USA
Regi: Tobe Hooper
Medverkande: Steve Railsback, Peter Firth, Frank Finlay, Mathilda May mfl.

De kommer tillbaks från en komet med vampyrer från yttre rymden, vampyrerna tar över hela London. De enda som finns kvar är dom brittiska myndigheterna som försöker fånga en vacker flicka som verkar ansvarig för det hela.

Länk till trailer!

22:30
Slaughterhouse

År: 1987
Land: USA
Regi: Rick Roessler
Medverkande: Joe B. Barton, Don Barrett, Sherry Leigh mfl.

En gammal bonde (som också är en fullkomlig galning) och hans älskade son (som är en 200 kilos, grisliknande man, som grymtar, skriker och gillar att skära människor i små små bitar) driver en gammal grisfarm. När det moderna slakteriet slår upp sina portar verkar det bli dödsstöten för deras gamla gård och snart står några affärsmän på deras veranda och vill köpa gården. Bonden och sonen vill inte sälja, de har andra ideér om vad man skall göra

Länk till trailer!